Roel van Velzen

eigenlijk heb ik een beetje geluk. Van mijn vader heb ik oog voor kwaliteit en dat zorgt ervoor dat mijn bloemstukken er altijd tip-top uitzien. Deze kwaliteitsnorm hanteer ik, samen met mijn partner Renate, in onze winkels en met succes. R&R Flowers is inmiddels gevestigd in Assendelft, Wormer en Zaandam en is inmiddels een bekende naam in en rondom Zaanstad.

Slagvaardigheid & compositie

Door kwaliteit op het juiste moment in te kopen is het aanbod voor de styling divers en kan ik creatief aan de slag om unieke bloemstukken in elkaar te zetten. Door de juiste compositie en met oog op de totaalprijs van het stuk weten we onze winkels te vullen met de mooiste bloemen voor de beste prijs.

Persoonlijk contact

Wat ik erg belangrijk vind is het contact met mensen. De bloemstukken zelf zijn ook al een vorm van contact, een vorm van communicatie maar ik overleg ook graag met degene die het stuk aan iemand gaat schenken. In de winkel of bij hun thuis, net wat schikt.

Eentje van mij

Waar ik voorheen vaak achter de schermen met bloemstukken bezig was zal ik komende tijd wat meer onder het shoppende publiek te vinden zijn. Dus dan kunt u een bos bloemen bij mij uit komen zoeken en dan spreken we elkaar ook eens!

Ik wil je nog wat vragen

Een berichtje op social media is prima, maar als je een mailtje wil sturen met een specifieke vraag kan dat ook!